(VIDEO) Istopili "Karamele": Junajted pokazao karakter i srušio Everton!

Autor:

Sport

01.01.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda prekinuli su dva niza u 22. kolu Premijer lige. Prvo su, što je za njih važnije, pobedom nad Evertonom prekinuli tri uzastopna meča bez pobede, a sa druge strane su i stavili tačku na dugačak niz "Karamela" bez pobeda pod palicom trenera Sema Alardajsa.

RepublikaFoto: twitter.com/Premier League
Junajted uspeo da istopi "Karamele"

Junajted je sjajnim golovima Marsijala i Lingarda slavio na gostovanju Evertonu rezultatom 0:2 i tako se vratili na drugom mesto ispred Čelsija, ali i sa utakmicom više. Tim Žozea Murinja nije imao previše uspeha u poslednje vreme, remizirali su pred svojim navijačima protiv Barnlija i Sautemptona. Portugalac je imao preveliki pritisak da slavi na "Gudison parku", ali je taj pritisak za neko vreme zbacio sa pleća.

U prvom poluvremenu nije sve delovalo kao da ide po loju za Junajted, a u 24. minutu je NIjase mogao Evertonu da donese prednost, ali su gosti uspeli da se provuku.

Nakon neuverljivog izdanja u prvih 45 minuta, uspeli su fudbaleri Mančester junajteda u nastavku da pokažu karakter i postignu dva gola vredna tri boda.

A oba gola su bila vrlo efektna, prvo onaj iz 57. minuta Antonija Marsijala, a zatim i Džesija Lingarda deset minuta pre kraja.

Nakon pobede u 22. kolu Premijer lige Junajted je ponovo drugi sa 12 bodova zaostatka za gradskim rivalom Sitijem, a Everton je ostao ušuškan na sredini tabele, pošto "Karamele" zauzimaju deveto mesto sa 27 prikupljenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading