Više nema čekanja: JUVENTUS OBARA REKORD ZBOG "SRPSKOG FRANKENŠTAJNA"!

Sport

03.01.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa Masimilijano Alegri naredio je upravi kluba ofanzivu na Sergeja Milinković-Savića. U toj nameri "bjanko-neri" spremni da obore klupski rekord za obeštećenje jednog igrača i po prvi put u istoriji izbroje čak 100 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juve ne žali za Sergeja ni 100 miliona!

Dileme više nema! Lacio traži 100 miliona za Sergejevu slobodu, Juventus će zahtevu Rimljana i da udovolji. Nije Juventus poznat po preteranom troškarenju i razbacivanju, ali ako je igrač po ukusu i svih i ako predstavlja zalog za budućnost, onda je jasno da će se uloženi novac višestruko vratiti.

Iguain je najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji italijanskog prvaka, pošto je njegov transfer iz Napolija iznosio čak 90 miliona, ali je taj rekord u opasnosti.

Jasno je da je Juventusovom veznom redu potrebna sveža krv. Dogovoren je transfer Emrea Džana iz Liverpula, ali to nije dovoljno za trenera Alegrija, koji želi pravu bombu u veznom redu, a Sergej je baš taj profil koji se traži.

Nije ni čudo, ako se ima u vidu da Milinković-Savić sa podjednakim uspehom može da odigra meč na više pozicija u timu. Sergej pokriva gotovo sve u veznom redu, odličan je kao spona između odbrane i sredine, kao i sredine i napada, a ako je nužda može vrlo lako da dejstvuje kao polušpic zbog sjajne tehnike, ali i igre u vazduhu. Zbog ovakve univerzalnosti i polivalentnosti Srbina trener Juvea Maks Alegri nedavno ga je nazvao "fudbalskim Frankenštajnom", što je u ovoj konotaciji imalo vrlo pozitivno značenje.

Vezni red Juvea je trenutno veoma ranjiv i na klimavim nogama, pošto je jedino Pjanić igrač koji zaslužuje mesto u prvoj postavi, dok Kedira, Matuidi, Betankur i Sturaro poprilično idu na živce navijačima zbog promenljive forme i vrlo često poprilično bledih partija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading