Igrači Viktorije Plzenj "upalili motore" sedam dana pre Partizana!

Autor:

Sport

03.01.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je i najavljivano, ekipa Viktorije Plzenj nije mnogo odmarala oko novogodišnjih praznika.

RepublikaFoto: instagram.com/fcviktoria_official
Fudbaleri Viktorije Plzenj

Sedam dana pre Partizana, ekipa češke Viktorije Plzenj koja će u 1/16 finala Lige Evrope odmeriti snage sa crno-belima, okupila se na početku priprema za drugi deo sezone.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, su počeli obavezni medicinski testovi, kao i čitav niz funkcionalnih testova koje će fudbaleri ovog češkog kluba morati da obave u prva dva dana priprema.

Posle završetka svih ovih testova, trener Pavel Vrba će od petka početi da sprovodi svoj plan priprema na treninzima.

- Tokom pauze smo imali individualne treninge na osnovu programa koji smo dobili od trenera. Naravno, svi se radujemo treninzima, ali moramo najpre znati naše fizičke sposobnosti. Verujem da će, makar u mom slučaju, rezultati finkcionalnih testova biti dobri, da neće biti problema. Inače, trudim se da ništa ne zanemarim -, izjavio je vezista Viktorije Vaclav Pilar.

Drugi deo sezone i za Viktoriju i za Partizan počinje 15. februara, kada će se ove dve ekipe sastati u Humskoj u prvom meču 1/16 finala LE. Revanš je sedam dana kasnije na ''Dosan Areni'' u Plzenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading