Preokreti, promašaji, penal, četiri gola: Sve to u derbiju Arsenala i Čelsija

Autor:

Sport

03.01.2018

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala remizirali su sa Čelsijem na Emirejtsu u uzbudljivom derbiju 22. kola Premijer lige rezultatom 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Bod domaćem timu doneo je Ektor Beljerin u 90+2. minutu sjajnim pogotkom sa petnaestak metara. Već u sledećem napadu, Čelsi je mogao da dođe do pogotka i slavlja, ali je Morata propustio i treću odličnu priliku, a zatim je Zapakosta pogodio prečku.

 

The points are shared after a frantic end to tonight's game at Emirates Stadium#AFCvCFC pic.twitter.com/0pcxia4DTZ — Arsenal FC (@Arsenal) January 3, 2018

 

Meč na "Emirejtsu" je od starta bio otvoren, po prilikama koje su viđene u prvih 45 minuta, trebalo je da bude barem 2:2, međutim, Morata i Fabregas na jednoj i Sančes i Lakazet na drugoj propuštali su šanse da se upišu u strelce.

Ipak, u drugom poluvremenu viđeno je čak četiri pogotka. Džek Vilšir je sjajnim golom od stative doveo Arsenal u vođstvo u 62. minutu, da bi samo pet minuta kasnije Azar iz sumnjivog penala izjednačio.

Kad je Markos Alonso u 83. minutu, i doneo preokret Plavcima šestim golom u Premijer ligi, činilo se da će bodovi otići na "Stamford Bridž", međutim, Beljerin je u nadoknadi vremena sjajnim udarcem postavio konačan rezultat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading