Šta će reći na Marakani? Babić više nije otpisan za Sosijedad

Autor:

Sport

04.01.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle šest meseci na Marakani i više od 1400 minuta na terenu, svetski šampion sa Novog Zelanda ponovo je u planovima čelnika Sosijedada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srđan Babić je ponovo u planovima tima sa Anoete

Tako bar tvrde pojedini izvori u Španiji, navodeći da je sasvim realno da predstojećeg jula nekadašnji štoper Vojvodine zaduži opremu tima iz San Sebastijana. 

Navodi se kako je Babić doneo pravu odluku kada se odlučio da stiče iskustvo u Reusu, a onda i u srpskoj ligi, gde je bio treći najstandardniji igrač u defnazivnoj liniji. Posebno se ističe to što je dobio poverenje trenera Miliojevića u dve utakmice Lige Evrope, piše mozzartsport.

U jednom od tekstova zaključak glasi da bi Srđan Babić bio idealna alternativa za Injiga Martineza od naredne sezone, odnosno da Sosijedad nikako ne bi smeo da ga olako ispusti iz vida. Podsetimo, Crvena zvezda ima klauzulu po kojoj može da otkupi Babićevugovor, ali takav luksuz bi je koštao čak 2.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading