Konte ludi zbog trensfer politike Čelsija

Autor: I. V.

Sport

04.01.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte vidno je nezadovoljan transfer politikom Čelsija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Konte je rukovodstvu kluba iz Londona predao januarsku listu želja. On je napomenuo čelnicima Čelsija da je igrački kadar premali.

- Nisam previše zahtevan kada imam želje, posebno jer sam tokom karijere retko dobijao fudbalere koje sam želeo, pa sam navikao. Uvek sam završavao u klubovima koji imaju neka ograničenja ili neki poseban program trošenja novca. Samo pokušavam da radim svoj posao. Ako neko dođe - odlično, ako ne dođe i to je OK. Moram da nasatavim posao u svakom slučaju - izjavio je Konte za Skaj Italiju.

Konte nije želeo da pričao o dovođenju Aleksisa Sančeza.

- Dajem svoje mišljenje o pojačanjima rukovodstvu i razmišljam o segmentima u timu koje treba unaprediti. Ako mi klub bude tražio spisak želja dostaviću mu ga, a dalje je sve na klubu koji odlučuje o investicijama najboljim za klub. Što se tiče Aleksisa, previše me pitate, moramo ostati mirni. Ne volim da pričam o tuđim igračima mogu samo da kažem da je Vidal jedan od najboljih na svetu, a Sančez isto tako - zaključio je Antonio Konte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading