"Verbalni rat" Murinja i Kontea: Klovan si sam!

Autor:

Sport

05.01.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Mančester junajteda Žoze Murinjo indirektno je u četvrtak prozvao Jirgena Klopa i Antonija Kontea konstatovavši da to što "ne izigrava klovna kraj aut linije ne znači da je izgubio strast".

RepublikaFoto: twitter.com/SkySportsNews
Antonio Konte

Bilo je očekivano da britanskinovinari upitaju Antonija Kontea šta misli o Murinjovoj izjavi, a Italijan je kao i obično imao spreman odgovor.

- Mislim da bi trebalo da pogleda sebe u prošlosti. Možda je govorio o sebi, nekada ljudi zaborave šta su govorili i kako su se ponašali u prošlosti - staloženo je konstatovao Konte.



Istini za volju, mora se priznati da je Antonio Konte potpuno u pravu jer je Žoze Murinjo tokom svoje karijere imao "lucidne" trenutke kraj aut linije.

Setite se samo utakmice između Real Madrida i Mančester sitija kada je slavio na kolenima, a to je samo jedna od situacija koje su obeležile Murinjovu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading