Iliev najavio 4-5 pojačanja, EVO KAKO ĆE "PARNI VALJAK" IZGLEDATI NA PROLEĆE!

Sport

06.01.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je da će napadač Leandre Tavamba sigurno napustiti Humsku ove zime, dok su statusi Evertona Luiza i Vladimira Stojkovića i dalje nepoznanica.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Iliev će pokušati da pojača sve linije tima

Prema rečima Ilieva šanse da Everton i na proleće duži crno-beli dres su polovične, dok je ostanak reprezentativnog golmana Stojkovića nešto izvesniji, mada tek predstoje razgovori sa iskusnim čuvarom mreže.

Što se dolazaka u četu Miroslava Đukića tiče, čini se da će fokus biti na dovođenju igrača iz domaćeg prvenstva, a nekoliko imena već duže vreme figuriraju kao potencijalna pojačanja aktuelnog prvaka naše lige.

Prvi je svakako vezista Spartaka Đorđe Ivanović, koji je proglašen za MVP našeg prvenstva u prvom delu sezone. Ivanović je i samo izrazio želju da pređe u Partizan, a za njega bi klub iz Humske trebalo da izdvoji oko pola miliona evra. U smeru Subotica - Beograd mogao bi da pođe i napadač "Golubova" Nemanja Nikolić koji je pored Ivanovića značajno doprineo solidnim rezultatima kluba sa severa Bačke u prvom delu sezone.

Saša Zdjelar iz Olimpijakosa je takođe vrlo realna opcija, ali samo da dođe na pozajmicu, dok je štoper Bordoa Milan Gajić ipak nešto dalji od crno-belog dresa. Za razliku od njega izgleda da će Nikola Aksentijević iz niškog Radničkog ponovo u Partizan, klub u kojem je ponikao.

Pominje se i Abubakar Oumaru, koji bi trebalo da popuni prazninu u špicu odlaskom Tavambe. On ima čiste papire, pa se čini da dogovor uprave sa brzonogim špicem nije toliko nerealan, koliko se u prvi mah činilo.

Poslednji fudbaler koji je u planovima Ivice Ilieva i ostalog sportskog dela uprave Partizana je Slobodan Urošević iz Napretka, koji je 2013. godine osvojio zlatnu medalju sa omladinskom selekcijom Srbije. On bi pojačao odbranu, sigurno da bi taj deo tima bio daleko jači njegovim dolaskom, može da igra i levog beka i štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading