Pao dogovor: KUTINJO U BARSI ZA 160 MILIONA!

Autor:

Sport

06.01.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeći engleski mediji poput "Telegrafa" i "Tajmsa" preneli su informaciju ovog popodneva da vezista Liverpula Felipe Kutinjo i definitivno prelazi u Barselonu u transferu vrednom 160 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo je već na putu za Barselonu

Od toga je 120.000.000 evra fiksni deo obeštećenja, dok e 40.000.000 ići kroz bonuse. Ali realne bonuse koji su ostvarivi za igrača Kutinjovog kalibra.

Kutinjo je momentalno odleteo za Kataloniju, za ponedeljak 08. januara su zakazani lekarski pregledi i posle toga sledi promocija. Potpisaće ugovor na pet i po godina, zarađivaće 14.000.000 evra po sezoni po čemu će samo Argentinac Lionel Mesi biti plaćeniji od njega u svlačionici Barselone. 

Kutinjo je postao najskuplja kupovina Barse i najveća prodaja u istoriji Liverpula. Ako se ostvare svi bonusi iz transfera, postaće i drugi najskuplji igrač svih vremena, iza Nejmara. Dok PSŽ ne otkupi i Mbapea, a onda Kutinjov transfer pada na treće mesto. 

Kutinjo neće moći da pomogne Kataloncima u nastavku Lige šampiona, ali to nije smetalo Barsi, koja Brazilca planira na duge straze da bude jedan od nosilaca tima, pogotovo ako se zna da Andres Inijesta polako gazi ka fudbalskoj penziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading