(VIDEO) Kakav gradski derbi: Betis slavio protiv Sevilje UZ OSAM POSTIGNUTIH GOLOVA!

Sport

06.01.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski derbi Sevilje bio je za pamćenje! Favorizovana Sevilja je pred svojim navijačima doživela poraz od Betisa 5:3 u meču koji će se dugo prepričavati.

RepublikaFoto: twitter.com/Real Betis Balompie
Fudbaleri i navijači Betisa dugo će pamtiti ovu pobedu

Betis je u prvom delu igre dva puta dolazio do prednosti preko Ruiza i Fedala, ali je Sevilja dva puta uzvraćala i to preko Ben Jedera i Kjer pred sam odlazak na odmor.

U nastavku su svi očekivali da domaćin dođe i do preokreta, ali je Betis uspeo da šokira prepun "Sančez Pishuan". Durmisi i Leon su u razmaku od 63. do 65. minuta uspeli da utišaju bučne navijače, ali je već u 67. minutu na 3:4 smanjio Lengle.

I kada su svi očekivali nove preokrete, utakmica je dobila drugačiji tok. Sevilja je pokušavala, ni Betis se nije preterano branio, već su probali da reše utakmicu. Rezultat se nije menjao sve do petog minuta nadoknade kada je na scenu stupio Teljo i postavio konačnih 3:5 za Betis.

Veliko slavlje gostiju moglo je da počne, zeleno-beli deo Sevilje slaviće do kasno u noć i to sasvim zasluženo. Postigli su pet golova na stadionu najvećeg rivala, a kada se tako nešto učini, onda nema sumnje da li je pobeda zaslužena, ili nije.

Betis se ovom pobedom popeo na 8. mesto Primere, dok je Sevilja ostala na petoj poziciji,

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading