Juventusov plan!

Autor: sportske/republika

Sport

10.01.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus ima vrlo jasne planove, samo će ih odložiti za leto, ne zavise samo od sebe.

RepublikaFoto: instagram.com/alxsndro12
Kvardado i Sandro

Juventus i dalje želi da proda Aleksa Sandra, iako u klubu to negiraju. I utakmica u Kaljariju je pokazala da je Asamoa u ovom trenutku bolje rešenje, a na leto stiže Spinacola iz Atalante.

Juve ima još jednog levog beka na umu za leto, u pitanju je Gaja iz Valensije koji bi mogao da bude deo paketa u kome će biti Sturaro.

Italijana želi veliki broj klubova, i u PL, ali i u Španiji, on košta oko 15 miliona evra, nema nameru da napusti Juventus, iako je rezerva. Ali, igrao je i desnog beka, navijači ga vole zbog borbenosti, njegov agent kaže da ne razmišlja o transferu, osim ako Juventus ne bude izričit da ga proda.

Čini se da Juve ne želi da menja ništa, oko Džana su završili posao za leto, stižu Spinacola i Kaldara iz Atalante u junu i neće biti velikih promena u ekipi. Kako smo i pisali, spremni su da plate 100 miliona za Sergeja, ali ako PSŽ zaista bude ušao u igru sa neverovatnom ponudom, Juve tu nema šta da traži i okrenuće se Brajanu Kristanteu iz Atalante koji je mnogo jeftiniji, a prošao je školu Milana. 

Juventus je zainteresovan i za Mesuta Ozila koga bi kao i Emre Džana želeo da dovede besplatno. Nada se da će uspeti da privole naturalizovanog Nemca u svoje redove. Za Ozila je zainteresovan i Mančester junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading