Ćavi: Sramota je nekoga porediti sa Mesijem!

Autor:

Sport

10.01.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Barselone i sadašnji vezista katarskog Al Sada Ćavi Ernandez izjavio je da je njegov bivši saigrač Lionel Mesi jedinstvena pojava u svetu fudbala.

RepublikaFoto: instagram.com/xavihernandezoficial
Ernandez izdvaja Mesija na vrh

Ćavi je svojom izjavom pokazao koliko voli i poštuje Mesija, te da niko ne može da se poredi sa njim.

- Znate šta mi je Luis Aragonjes nekada rekao? Da li želim da igram lep ili dobar fudbal. Ne želim o imenima, ali u La Ligi je bilo mnogo igrača koji su impresionirali, ali su onda nestali bez traga. Oni znaju trikove, ali čemu to? Mesi ih ne radi, nikada. Mesi ide na "ubistvo". On igra dobar fudbal, koji je takav da istovremeno postaje lep. Taktički Mesi razume sve. Sramota je bilo koga porediti sa njim. Mesi je svestan svega – prostora, vremena, gde su saigrači, a gde protivnici. To sam u svetu sporta još video samo kod Lebrona Džejmsa - istakao je Ćavi za "El Pais".

Ćavi je veći deo svoje igračke karijere proveo zajedno sa Mesijem na terenu u dresu Barselone, a sada nastupa u Kataru za Al Sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading