Rasprodaja u Humskoj, odlazi čak devetorica igrača

Autor:

Sport

12.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska rasprodaja u Humskoj! Redove Partizana već na početku prelaznog roka napustiće čak devetorica fudbalera! Šampion Srbije odlučio je da se reši viška igrača koji nisu uspeli da ubede trenera Miroslava Đukića da imaju kvalitet da nose crno-beli dres, ali rez se neće zaustaviti na tome, već će otići i nekoliko nosilaca igre! Slobodu i čiste papire dobili su čuvar mreže Filip Kljajić, levi bek Muhamed el Monir, vezisti Petar Đuričković, Saša Marjanović i Alen Stevanović, kao i napadač Teofilus Solomon, koji će biti vraćen u Rijeku jer nije zadovoljio kriterijume crno-belih.

RepublikaFoto: youtube.com/Grobari.net
Everton odlazi iz Partizana

Međutim, ono što bi moglo da zabrine navijače su planirani odlasci nosilaca igre poput Brazilca Evertona, napadača Leandra Tavambe i levog beka Nemanje G. Miletića. Everton je odbio produžetak saradnje i ugovor od 500.000 evra na godišnjem nivou. Aktuelni ugovor ističe mu na leto, pa bi u Humskoj bili zadovoljni da izvuku išta za transfer.

- Evertonu je ponuđen još unosniji ugovor, šest meseci se pregovara. On voli klub i nikada, nijednog trenutka nije uslovio klub i spreman je da ostane do leta. Ako smo sigurni da neće ostati na leto, ne možemo onda da uigravamo tim i pravimo sistem. Da može da igra protiv Viktorije, pa da kažemo da ostane, ali ne može. Ekipa će na pripremama biti uigravana bez njega. Onda se postavlja pitanje njegovog ostanka. Njegov ugovor je opterećujući za budžet i na to moramo da mislimo - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev o statusu Brazilca za klupsku televiziju.

Iliev: Evertonu je ponuđen novi ugovor, ali ga je odbio

SEZONA SNOVA

U slučaju Leandra Tavambe ideja je da se naplate njegove fenomenalne partije u superligi i Ligi Evrope, pošto je privukao pažnju daleko bogatijih klubova iz kvalitetnijih evropskih šampionata.

- Tavamba ima 28 godina, odigrao je sezonu snova. Moramo da budemo praktični. Ako neko dođe sa maksimalnom finansijskom ponudom, ne smemo da ostanemo imuni na to. Mi isključivo živimo od prodaje igrača - istakao je Iliev.

Kada je reč o Nemanji G. Miletiću, on ima ponude iz Francuske, a već mu je pronađena zamena u vidu Slobodana Uroševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading