'Slučaj Everton' i na "Marakani"?

Autor:

Sport

11.01.2018

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev objasnio je ove nedelje u kakvoj se situaciji nalaze crno-beli po pitanju Evertona Luiza i praktično nagovestio da će Brazilac biti prodat.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald

Gotovo identičnu situaciju ove zime imamo i na stadionu "Rajko Mitić" jer Crvena zvezda i Mičel Donald još uvek nisu dogovorili nastavak saradnje iako je momak iz Surinama ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa crveno-belima.

Baš kao što Everton Luiz ima unosne ponude iz inostranstva i ne želi da produži ugovor sa Partizanom, tako i Mičel Donald već ove zime može da napusti "Marakanu" jer mu Dinamo nudi vrhunske uslove, a i Zvezda bi zaradila.

Utisak je da je najveći problem taj što Mičel Donald još uvek nije odlučio šta želi, a vremena za razmišljanje nema previše.

"Novosti" pišu da je Dinamo iz Moskve pojačao prvobitnu ponudu i da je Donaldu ponudio dosta više od 600.000 evra na godišnjem nivou tako da bi momak sa holandskim pasošem bio među najplaćenijim igračima ruskog kluba. Zvezdi bi na ime obeštećenja bilo isplaćeno pola miliona evra.

Druga opcija je da Mičel Donald produži ugovor sa Crvenom zvezdom, a treća je ona koja nijednoj strani ne ide na ruku. Ukoliko odbije novi ugovor i transfer Mičeld Donald bi se našao u nezavidnom položaju jer je dobro poznato kako se klub odnosi prema igraču koji šest meseci pre isteka ugovora bira da na kraju sezone ode bez obeštećenja.

Crvena zvezda ne mora da brine ukoliko Mičel Donald odluči da se ove zime preseli u Moskvu. Na poziijama u veznom redu Vladan Milojević ima na raspolaganju Nenada Krstičića, Branka Jovičića, Uroša Račića i Nenada Milijaša, a po potrebi tu može da igra i Marko Gobeljić.

Kada se svemu doda da crveno-beli na spisku potencijalnih pojačanja imaju igrače kao što je Aleksandar Ignjovski, jasno je da bi možda i najbolja opcija bila da Mičel Donald ove zime realizuje transfer u Dinamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading