PASTORE: Želim da u PSŽ budem do kraja karijere

Autor:

Sport

11.01.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Pari Sen Žermena Havijer Pastore rekao je da je Tijago Silva pogrešio kada je rekao da je zatražio dozvolu da napusti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Havijer Pastore

Havijer Pastore i Edinson Kavani nisu nastupili na poslednje dve utakmice Pari Sen Žermena, a priče o odlasku podgrekao je Tijago Silva, koji je posle pobede nad Renom od 6:1 u kupu Francuske rekao da Pastore želi da ode, ali PSŽ ne može da nađe zainteresovane timove.

Ipak, 28-godišnji Argentinac je to demantovao:

– Nikada sa njim nisam razgovarao o budućnosti. Nije moj stil da prebacujem odgovornost i pritisak na druge. Nije znao za problem zbog kog sam zakasnio. Uvek sam bio veran, i nije tačno da želim da odem – u Parizu bih bio do kraja karijere, napisao je Pastore na svom instagramu.

Ukoliko se odluči da napusti klub, čini se da Silva nije u pravu, pošto su za Pastorea još ranije interesovanje iskazali pre svih italijanski velikani – Inter, Milan, Juventus, a spominju se i Barselona, te Mančester Junajted…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading