ŠOKANTAN TRANSFER: Selidba u London, MILIONI na stolu (FOTO)

Autor:

Sport

31.07.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro promena kluba!

ŠOKANTAN TRANSFER: Selidba u London, MILIONI na stolu (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Čelnici Barselone postigli su dogovor sa Mančester sitijem o prelasku Bernarda Silve (27) u katalonski klub, ali transfer još nije realizovan zbog Frenkija de Jonga (25) , prenose španski mediji.

Cena transfera trebalo bi da iznosi 80.000.000 evra, a Portugalac je postigao dogovor u vezi ličnih uslova saradnje sa ekipom sa "Nou kampa" koju trenira legendarni Ćavi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Mediji sa Pirineja prenose da do potpisa neće doći sve dok Holanđanin ne napusti viceprvaka Španije, ali ovaj to ne želi, iako je primera radi bilo sve dogovoreno sa Mančester junajtedom.

Ipak, nekadašnji vezista Ajaksa mogao bi da se preseli na Ostrvo, jer je prema ekskluzivnim informacijama katalanskog "Sporta" za u priču upao Čelsi

De Jong je dobio selidbu na Old Traford jer želi da igra Ligu šampiona, "plavci" to mogu da mu omoguće, a cena za obeštećenje je 80.000.000 evra.

Odluka Frenkija zbog ozvaničenja Bernanrda uslovljeno je time da Barsa može da isprati finansijski "fer plej" kako bi registrovala nove fudbalere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bernardo Silva (desno)

Silva spreman je da čeka do kraja letnjeg prelaznog roka, jer želi da nastavi karijeru u Barselonu.

Portugalac je član "građana" od leta 2017. godine i do sada je odigrao 252 utakmica, postigao 48 golova i osvojio 11 trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading