Nije ostao imun na milione: ZVEZDA ROME ODLAZI U KINU!

Autor:

Sport

15.01.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Rome Rađa Najngolan preseliće se ove zime u Kinu, pošto je njegov klub prhihvatio ponudu od 50 miliona Gvangdžou Evergranda. Unosna ponuda i problematično ponašanje Najngolana van terena uticali da rimska "Vučica" pošalje doskorašnjeg kapitena u Kinu.

RepublikaFoto: instagram.com/radjanainggolan.4
Najngolan platio danak problematičnom ponašanju

Naingolan bi prvobitno došao na pozajmicu u tim koji sa klupe vodi Italijan Fabio Kanavaro, sa obavezom da Kinezi 30. juna isplate 50 miliona evra.

Belgijanac će u Kini zarađivati 12 miliona evra godišnje i biće medju najplaćenijim fudbalerima sveta.

Najngolan je često proteklih nedelja bio na naslovnicama italijanske štampe zbog problematičnog ponašanja van terena, kada je nekoliko puta uslikan pijan i kako puši cigarete.

Do pre nekoliko dana se čak najavljivalo da će belgijski fudbaler završiti u Premijer lige, pošto su se za njegove usluge raspitivali Čelsi i Mančester junajteda, ali se na kraju javio Gvangdžou Evergrande sa ponudom od 50 miliona, što je Roma momentalno prihvatila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading