Čelsi ima tri napadača na meti, JEDAN OD NJIH JE BOAĆI!

Autor:

Sport

15.01.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Čelsi želi što pre da pojača konkurenciju u napadačkoj liniji, pošto je Alvaro Morata praktično jedino rešenje u napadu za menadžera Antonija Kontea. Drugi špic Miši Bačuaji već odavno nije u milosti Italijana, kome se nikako ne sviđa stil igre njegovog rezervnog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boaći je jedna od opcija za Čelsi

Britanski mediji poput "Ivning Standarda" i "Telegrafa" navode da su "Plavci" sveli izbor na tri imena koja bi mogla biti adekvatna pojačanja, a jedno od njih je napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći.

Druga dvojica su Endi Kerol iz Vest Hema i Kristijan Benteke iz Kristal Palasa. I dok su Kerol i Benteke dvojica napadača vrlo sličnog profila, koji se dobro snalaze u vazdušnim duelima, Boaći je nešto drugačija opcija, pošto igraču iz Gane više prija igra po zemlji. Morata, koji je prvi špic Čelsija igrač je koji se dobro snalazi i po terenu, ali i u vazduhu, a konačnu reč daće Antonio Konte.

Čelsi je želeo da letos dovede Španca Fernanda Ljorentea, ali je menadžer Totenhema Maurisio Poketino delovao brže, pa je Ljorente završio u redovima "Pevaca", a Konte je ostao kratkih rukava.

Boaći se poznaje sa Konteom iz vremena kada ga je kao mladog igrača doveo u Juventus. Italijan je očigledno ispratio razvoj karijere nekadašnjeg pulena i renesansu koju je doživeo u Crvenoj zvezdi. Za Čelsijeve mogućnosti, Boaći je jeftina opcija, posao bi vrlo brzo mogao da se dogovori sa Crvenom zvezdom koja čeka na konkretne ponude za najboljeg napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading