Svi pričaju o Evertonu, a šta će biti sa Jevtovićem?

Autor:

Sport

15.01.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno mesec dana ostalo je do utakmice Partizan - Viktorija, a trener Partizana Miroslav Đukić i dalje nije načisto na koje defanzivne vezne igrače će moći da računa na početku drugog dela sezone.

RepublikaFoto: partizan.rs/miroslav todorović
Marko Jevtović

Fudbaleri Partizana vredno rade ovih dana na startu priprema za prolećni deo sezone, ali igrački kadar kojim trener Đukić trenutno raspolaže, nesumnjivo će pretrpeti određene izmene do utakmice sa Viktorijom Plzenj u 1/16 finala Lige Evrope, a koja je zakazana za 15. februar.

Opširnije o potencijalnim pojačanjima možete da čitate u prilogu, a kada su odlasci u pitanju, ovih dana je u prvom planu Brazilac Everton Luiz.

Italijanski SPAL je najbliži njegovom potpisu, navodno je to i najveća želja iskusnog fudbalera ove zime, a više o tome trebalo bi da se zna za dan-dva, kada se Everton pojavi u Beogradu posle produženog zimskog odmora.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Marko Jevtović

Brazilac zbog kartona svakako neće moći da nastupi u pomenutoj utakmici protiv Viktorije, očekuje se da to mesto zauzme Radin, ili eventualno pojačanje koje se najavljuje na toj poziciji (Saša Zdjelar).
Ali, neizvesnost još uvek traje i kada je u pitanju još jedan Partizanov defanzivni fudbaler, Marko Jevtović.

Nije sigurno da će i on ostati u Humskoj i u prolećnom delu sezone, s obzirom da i za njega polako pristižu ponude.

Jevtović se na tu temu oglasio u današnjem "Blicu", ne odbacujući mogućnost skorog odlaska iz Partizana.

- Postoje određena interesovanja, a da li je došlo vreme za odlazak, za dublju je analizu. Ako se pojave ponude koje bi zadovoljile i klub i mene, rastanak je izvestan - istakao je Jevtović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading