MURINJO: Ne uživam u svađama

Autor:

Sport

15.01.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Žoze Murinjo i Antonio Konte tvrde da su prekunuli "verbalni rat", menadžer Mančester junajteda ponovo je "pecnuo" Italijana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo i Konte

- Kada je pokrenem svađu, preuzimam odgovornost, a uradio sam to mnogo puta. Kada to ne uradim, poprilično je smešno da se oni na drugoj strani ponašaju kao žrtve iako to nisu. Ipak, stvarno u tome ne uživam. Zato je to za mene gotovo - rekao je Murinjo i priznao: 

- Da, nekad stvarno ja "zakuvam". Ali, u nekoliko slučajeva to nije bilo tako. Moja greška je bila kada sam se sukobio s Ranijerijem, ali sam mu se izvinio. Na kraju je naš odnos od lošeg postao jako dobar, jer sam bio gospodin i shvatio sam da sam pogrešio - zaključio je Murinjo koji će se na terenu naći s Konteom, 28. februara. 


Upitno je hoće li taj derbi na "Old Trafordu" dočekati i Zlatan Ibrahimović, koji je čini se na izlaznim vratima kluba. 

- Bio sam mu trener u Interu kada mu je bilo 29. Ne možemo da zaustavimo vreme, a za igrače vreme znači puno. Zlatan to zna. On će se boriti da bude na najvišem nivou, biti koristan meni, ekipi i to može. Biti vođa u svlačionici, na terenu, zaslužuje to, ali njegovo vreme kada je bio najbolji, dolazi kraju - smatra Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading