Navijači Juventusa ne daju Markizija

Autor:

Sport

16.01.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa navijača Juventusa je postavila transparent u trening centru njihovog kluba, Vinovu, na kojem se nalazi oštra poruka upravi kluba vezana za potencijalnu prodaju Klaudija Markizija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Reprezentativac Italije nije uspeo da se vrati u svoju prepoznatljivu formu nakon povrede ukrštenih ligamenata kolena 2016. godine, a potvrda da u Juventusu sve manje računaju na njega je razočaravajuća statistika ove sezone, koja nam otkriva da je igrao samo 456 minuta u 11 utakmica.

Markiziju ugovor ističe 2020. godine, međutim, sve su glasnije spekulacije da će ljubimac navijača napustiti klub, a MLS se smatra njegovom najverovatnijom budućom destinacijom. Verni navijači "Stare dame" su na treningu prvog tima jasno pokazali svoje mišljenje o mogućem odlasku Markizija.

Poveća grupa navijača postavila je transparent na ogradu uz ivicu terena na kojem piše: "Ne dirajte Markizija! Ostani s nama."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading