Savić otkrio kome najteže padaju pripreme

Autor:

Sport

18.01.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić otkriva kome najteže padaju pripreme na Kipru.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

Prvu fazu priprema za prolećni deo sezone fudbaleri Crvene zvezde odrađuju na Kipru gde je fokus stavljen na vežbe snage i funkionalne sposobnosti.

Za Vujadina Savića ovo su druge pripreme koje sa Zvezdom odrađuje u Pafosu.

- Prezadovoljan sam, radimo i sa loptom, trčimo, više se spremamo fizički. Verujem da ćemo u drugom delu priprema raditi na taktičkom planu, ali sada nam je najbitnije da se spremimo fizički i da polako hvatamo formu za dalje. Izuzetno je naporno, ali imamo vremena i za odmor, a imamo i dobru ishranu tako da je sve kako treba - rekao je Savić.


Nikome od igrača nije lako kada na red dođe rad na fizičkoj spremi ali je logično da taj deo priprema najteže podnose oni najmlađi.

- Pomažem im ja, kao i svi stariji igrači. Njima je verovatno najteže jer su treninzi teški. Možda su malo u strahu ali su super momci, super igrači, i ovo im je dobra škola. Dobro rade, i mislim da su i oni zadovoljni nama - kazao je Savić.


Bazični deo priprema u Pafosu trajaće do nedelje, a ekspediciju Crvene zvezde potom čeka povratak u Beograd odakle će 26. januara put Antalije na centralni deo priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading