SVINJIO, JUDO, IZDAJNIČE! Šalkeovi fanovi ne opraštaju svom igraču odlazak u Bajern!

Autor:

Sport

21.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Šalkea i nemački reprezentativac Leon Gorecka postigao je sporazum sa Bajernom, prema kom će pojačati bavarskog velikana na kraju ove sezone. Navijači kluba iz Gelzenkirhena to su vrlo teško prihvatili...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gorecka je jedan od glavnih igrača Šalkea, ali mu navijači ne opraštaju

Na treningu pred duel Bundeslige koji njegov Šalke igra protiv Hanovera navijači kraljevskoplavih su počastili uvredama doskorašnjeg ljubimca.

Bez obzira što ih je zamolio juče u otvorenom pismu da ne zvižde njemu i saigračima već da ih podrže u borbi za palasman u Ligu šampiona bez obzira što odlazi, navijači iz Gelzenkirhena za to ne mare, pa su ga na današnjem otvorenom treningu Šalkea častili sočnim uvredama - Bajernova svinjo, Judo... 

Ostaje da se vidi kako će navijači Šalkea dočekati Gorecku na "Feltins areni" protiv Hanovera u nedelju od 18 časova. Klub iz Gelzenkirhena se bori za poziciju koja vodi u Ligu šampiona, pa je pobeda protiv Hanovera skoro imperativ pred domaćom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading