Konte o kritikama za Čelsi: NEPORAŽENI SMO 12 MEČEVA...

Autor:

Sport

20.01.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte poručio je kritičarima nakon pobede protiv Brajtona da prestanu sa neopravdanim prozivkama na račun njegovog tima, pošto su "Plavci" produžili niz bez poraza nakon gostovanja Brajtonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte: Normalno je da kritičari ne vide pozitivne strane

Čelsi je tako nastavio niz bez poraza od 12 mečeva od 9. decembra kada je izgubio od gradskog rivala Vest Hema. Od tada tim Antonija Kontea je slavio na sedam mečeva, dok je pet puta igrao nerešeno. 

- Ko god da je rekao da smo u krizi treba da obrati pažnju na statistiku. Neporaženi smo na 12 mečeva. Normalno je da mediji ne vide pozitivnu stranu, a vide negativnu. Ali je ovaj tim uprkos svemu u nizu bez poraza. Ostvarili smo bitnu pobedu iako smo igrali bez pet važnih igrača: Fabregasa, Kurtoe, Drinkvotera, kao i suspendovanih Morate i Pedra. Pobedili smo i pored toga sa 4:0. To znači da svaki igrač zaslužuje šansu, da svako treba da se bori da bi igrao - rekao je Konte. 

Čelsi je trenutno treći na tabeli Premijer lige sa 50 bodova, a u sledećem kolu 31. januara dočekuje Bornmut. Pre toga u polufinalu Liga kupa u sredu Plavci će igrati protiv Arsenala.  

- Sada je potrebno da nastavimo u ovakvom ritmu. Zadovoljan sam zalaganjem igrača, veoma je važno da rastemo kao tim. Od sutra svi koji su bili strelci treba da zaborave na to i da isto učine i protiv Arsenal - zaključio je Konte. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading