POGBA TRAŽI NOVI UGOVOR: Francuz želi istu platu kao Aleksis Sančez

Autor:

Sport

22.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba zatražio je od čelnika kluba sa Old traforda povećanje plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogba se naljutio na čelnike Junajteda

Engleski mediji navode da Pogba u Junajtedu godišnje zarađuje 15,6 miliona evra. On je trenutno najplaćeniji fudbaler ekipe sa "Old traforda".

Međutim, Francuz je "odlepio" kada je saznao da će novi fudbaler Junajteda Aleksis Sančez, koji na Old traford dolazi iz Arsenala, zarađivati 27 miliona evra. Čilenac će postati najplaćeniji fudbaler u istoriji Premijer lige.

Engleski mediji navode da će Sančezu pripasti na godišnjem nivou još oko pet miliona evra od Junajteda na ime reklamnih kampanja i prava korišćenja njegovog imena. Sančez će imati godišnju zaradu od najmanje 32 miliona evra.

Ova informacija se nije dopala Pogbi, koji je odmah zatražio od svog menadžera Mine Rajole da ugovor sastanak sa čelnicima Junajteda.

Francuskom fudbaleru smeta to što će imati duplo manju platu od novog pojačanja Junajteda. On je od Rajole zatražio da ubedi čelnike "crvenih đavola" da mu povećaju platu. Pogba smatra da je "nepravda" da Sančez ima toliku platu i ističe da i on mora da ima približno toliku godišnju zaradu.

Rajola, kao i čelnici Junajteda nisu se oglašavali povodom ove informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading