CSKA slab na startu priprema!

Autor:

Sport

21.01.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Cska iz Moskve odigrao je prvi susret na pripremama u Španiji, a "Armejci" se nisu baš pokazali protiv norveške Valerenge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moskovljani bez municije na startu priprema

Ruski klub je ovaj meč sa Valerengom završio bez golova, a u igri Moskovljana nije bilo ničega vrednog pohvale. Ovo je bio tek prvi pripremni duel CSKA ove zime, a ni najjači sastav nije bio na terenu protiv Norvežana.

Trener ekipe CSKA, Viktor Gončarenko u ovom duelu izveo je sastav : Pomazun, Oleinikov, Hosonov, Ignaševič, Tiknizjan, Gordjušenko, Bistrovič, Makarov, Čalov, Olanare i Žironkin.

CSKA naredni prijateljski susret u Španiji očekuje već u ponedeljak protiv danskog Horsensa, a Gončarenko će verovatno i za ovaj susret promešati karte što se tiče sastava.

Šampionat Rusije nastavlja se 3. marta, a Moskovljane prva takmičarska uakmica u 2018. godini očekuje 13. februara, kada će se susresti sa Crvenom zvezdom u meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading