ALAVI KANGA IZBIJA ZVEZDI MILIONČE!

Autor:

Sport

23.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško Zvezdi sa Gelorom Kangom! Momak iz Gabona, kog zbog problematičnog ponašanja ne miriše ni trener Vladan Milojević, izbiće ekipi sa Marakane čak milion evra!

RepublikaFoto: Starsport
Samo gleda sebe: Gelor Kanga

Toliko je bila spremna da plati praška Sparta, ali je alavi Kanga napravio problem svima, pa i samom sebi. Zahtevao je preveliku platu, otegao pregovore, što se češkom klubu smučilo. Sparta se okrenula Rumunu Nikolaeu Stančijuu, što znači da bi Gabonac postao nepotreban jer igraju na istoj poziciji. Međutim, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela tvrdi da nije sve baš tako.

- Kanga pregovara sa Spartom, kako ide, moraćete da vidite s njim i sa njegovim menadžerom. Koliko ja znam, Sparta želi i njega i Stančijua - rekao je Mrkela za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Ima strpljenja: Mitar Mrkela

Afrički fudbaler u Zvezdi zarađuje 550.000 evra godišnje. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a za produžetak saradnje traži čak 900.000 evra. To je suma koji nijedan igrač nikada nije zarađivao u srpskom fudbalu, pa je sasvim logično da Zvezda ne pristane na te uslove.

- Bili smo u razgovorima za produžetak saradnje sa Kangom, to ne znači da je on tražio nenormalan novac - poručio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading