KAKO JE OVO USPEO? Promašaj KARIJERE u ključnom momentu meča! Ovo bi i kamen ubacio u mrežu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz rubrike "verovali ili ne"!

KAKO JE OVO USPEO? Promašaj KARIJERE u ključnom momentu meča! Ovo bi i kamen ubacio u mrežu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Zorya Londonsk

Danilo Sikan promašio je nemoguće na meču Seltik - Šahtjor

Fudbaleri Šahtjora odigrali su nerešeno, 1:1, protiv Seltika u Glazgovu.

Na ovaj način Ukrajinci su ostali u trci za plasman u narednu rundu Lige šampiona, ali će definitivno sanjati promašaj iz 72. minuta.

Imao je tim iz Donjecka zicer da reši ovu utakmicu, izašli su igrači Šahtjora dva na jedan sa golmanom škotskog tima, Hartom, usledila je savršena asistencija Mudrika za Sikana i - pomračenje uma napadača gostiju!

Danilo Sikan se vrlo verovatno lomio da li da primi loptu i ušeta se u gol ili da šutira iz prve, pa nije uradio ni jedno ni drugo. Lopta se od njegove noge odbila kao od kamena, te je završila pored stative, a hrvatski stručnjak na klupi Šahtjora, Igor Jovićević, gledao je kako njegov tim ispušta tri boda.

 

 

Deluje da bi i kamen ubacio ovo u mrežu, zaista promašaj karijere fudbalera koji je u igru ušao u 54. minutu i umesto da bude heroj, završio je kao tragičar.

I pored ovog promašaja Šahtjor može do nokaut faze Lige šampiona, ali je za tako nešto potrebno da savlada Lajpcig u poslednjem kolu. 

Što se samog Danila Sikana tiče, ovaj 21-godišnjak ove sezone odigrao je ukupno deset utakmica u svim takmičenjima i na njima je postigao ukupno četiri gola, ali je upisao i jednu asistenciju. Za reprezentaciju Ukrajine stigao je da upiše šest nastupa i da postigne jedan gol u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na meču protiv Kazahstana (2:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading