Zvanično - Novi odlazak iz Barse, neverovatan oproštaj!

Autor:

Sport

23.01.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Havijer Maskerano do kraja nedelje i zvanično će napustiti Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
igrači Barselone

Katalonski klub je zvanično najavio da će u sredu u 11.00 u klupskoj pres sali biti održan skup i konferencija za oproštaj od Havijera Maskerana na kom će prisustvovati svi prvotimci i čelnici kluba na čelu sa predsednikom Bartomeuom, a sličan oproštaj u novijoj istoriji prethodno je dobio jedino legendarni Ćavi Ernandes.

Maskerano će u četvrtak odigrati poslednji meč za Barsu, u revanšu četvrtfinala Kupa kralja protiv Espanjola, očekuje se da će biti starter, pa će i navijači na Kamp nou moći da ga pozdrave.

Maskerano će se odmah sutradan, u petak, priključiti kineskom Hebeiju koji se nalazi na pripremama u Marbeljni, na jugu Španije.

Barsa će od njegove prodaje inkasirati oko 10 miliona evra.

Maskerano je u klubu proveo sedam i po neverovatnih godina, bio je deo najlepše istorije kluba i doprineo osvajanju 18 trofeja, odigrao je 334 utakmice.

Maskerano je četvrti stranac po broju odigranih mečeva, ispred njega su samo Lionel Mesi, Filip Koku i Dani Alveš.

Pre Maskerana, ove zime su klub napustili Arda Turan i Rafinja, a očekuje se da odu još i Đerar Delofeu i možda Aleiš Vidal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading