RADONJIĆ: Mnogo očekujem od proleća

Autor:

Sport

23.01.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre igre Nemanje Radonjića u Zvezdinom dresu tokom jesenjeg dela šampionata nisu ostale nezapažene ni van Srbije, ali kaže da ne obraća pažnju na interesovanja inostranih klubova

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

- Postoji interesovanje za mene, ali ne znam o čemu se radi i stvarno ne razmišljam o tome. Glavom sam u Crvenoj zvezdi. Naravno da svakome prija kada ga traži neki dobar klub, ali ostajem ovde makar dok ne vratimo titulu gde i pripada - kazao je Nemanja Radonjić za saj kluba.

Crveno-bele tokom proleća čeka mnogo posla, prvi test će biti Liga Evrope, ali Radonjić poručuje da su se dobro pripremili za iskušenja.

- Bliže se utakmice protiv CSKA, euforija se polako javlja jer utakmice koje slede biće velike za sve nas. Mislim da možemo da se nadigravamo sa Rusima, verujem u svoje drugare i sebe, već smo pokazali kvalitet u Evropi. U Srbiji smo najbolja ekipa i zasluženo smo prvi na tabeli. Imamo veoma lepu atmosferu unutar svlačionice. Dugo se poznajemo i navijamo za Zvezdu, mislim da je to mnogo važno u građenju timskog duha. Pomažemo jedni drugima i ponašamo se kao prema članovima porodice, i to je nešto što će ostati iza nas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radonjić

Još uvek nije poznato da li će Crvena zvezda imati podršku navijača u duelu protiv ruskog predstavnika zbog kazne UEFA.

- Nadam se da ćemo imati priliku da na punom stadionu dočekamo Ruse. Ukoliko ne bude navijača, mnogo će nam nedostajati. Mnogo nam znače na svakoj utakmici, uvek nam daju podršku. Igraćemo kao da su na tribinama i daćemo sve od sebe da pobedimo CSKA, ali nadam se da će biti sa nama.

Zbog dobrih igara usledio je i poziv u nacionalnu selekciju Srbije.

- Mnogo mi je drago što sam debitovao za reprezentaciju. Bila je velika čast što sam igrao pored Tadića, Kolarova i ostalih momaka. Trudiću se da do kraja sezone pružam još bolje partije nego jesenas, i nadam se pozivu za Mundijal u Rusiji - poručio je  prvotimac crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading