(FOTO) Ko je Robin Hud u Premijer ligi?

Sport

24.01.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula nalaze se na 4. mestu Premijer lige, sa samo dva boda ispred Totenhema, koji takođe juri poziciju koja vodi u Ligu šampiona. I dok su se navijači Liverpula odavno pomirili da borba za titulu u Engleskoj ostaje samo san, čini se da je stanje po njih moglo biti daleko bolje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klopov tim igra po sistemu toplo-hladno

Menadžer Jirgen Klop ove sezone je dolazio do ekstaze, ali je vrlo često skoro mogao da čupa kosu s glave zbog grešaka njegovih izabranika.

I dalje se prepričava pobeda "Redsa" nad Mančester sitijem rezultatom 4:3, što je bio prvi poraz "Građana" ove sezone, ali je u poslednjem kolu Klop verovatno bio van sebe zbog poraza od poslednjeplasiranog Svonsija, koji je jedan od glavnih kandidata za igranje u Čempionšipu naredne sezone.

I upravo ove dve utakmice su najbolji prikaz kako igra Liverpul ove sezone, odnosno koliko im forma oscilira,

Zbog toga su navijači u Engleskoj proglasili Klopa za Robina Huda u Premijer ligi koji otima bodove siromašnima kako bi ih dao bogatima.

Evo i kakvu su ilustraciju napravili tim povodom:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading