Krstajić nakon žreba za Ligu nacija: Rumuni i Crnogorci su gladni uspeha, MI IDEMO NA PRVO MESTO!

Autor:

Sport

24.01.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je nakon žreb za Ligu nacija da grupa nije za potcenjivanje i da će u konkurenciji Rumunije, Crne Gore i Litvanije biti vrlo neizvesno.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić: Ići ćemo korak po korak

- UEFA je ispisala nove stranice fudbalske istorije,a eto voljom žreba dobili smo i istorijski duel Srbije i Crne Gore. Biće veoma interesantno. Grupa je neizvesna, Rumuni gladni uspeha, Crna Gora uvek motivisana. Niko nije za potcenjivanje, naprotiv. Mi ćemo ići korak po korak, znamo šta želimo, cilj nam je prvo mesto. O Ligi nacija više ćemo da razmišljamo posle Svetskog prvenstva, sada je fokus na pripremama za ono što nas očekuje u Rusiji - izjavio je Krstajić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčeić takođe je mišljenja da je grupa vrlo ujednačena, ali da je cilj osvajanje prvog mesta.

- Teška grupa, grupa koju moramo da shvatimo veoma ozbiljno jer se radi o rivalima koji će sigurno imati mnogo motiva u duelima sa našom selekcijom. Crna Gora je selekcija u usponu, a Rumuni žele da se regenerišu i vrate na staze uspeha. Mi s druge strane želimo kontinuitet dobrih rezultata. Biće veoma interesantno, možda nama i najteže, jer se utakmice igraju posle Svetskog prvenstva gde ćemo mi imati veliko „pražnjenje“. Nikoga, dakle, ne smemo i nećemo da potcenimo, želimo kontinuitet dobrih rezultata, a to u ovom slučaju znači prvo mesto u grupi i plasman u jaču grupu Lige nacija - rekao je Bunjevčević.

Takmičenje u Ligi nacije startuje u septembru, a ukoliko završi na prvom mestu Srbija će otići u B ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading