Letnji prelazni rok gotov, posle Džana, još jedno pojačanje iz PL?!

Autor:

Sport

25.01.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada nemaju nameru da ništa menjaju, šest igrača stiže na leto na "Alijanc", primetna namera da bude više Italijana, ali i da podmlade tim. Potpune promene na bekovskim pozicijama...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juventus želi da podmladi tim

Juventus tokom januara neće dovesti nikoga, ali bi mogao da završi tri posla za leto. Jedno je već blizu, talentovani Pjetro Pelegri, budućnost italijanskog fudbala stiže iz Đenove, 10 miliona plus 20 bonusa, videćemo hoće li na leto biti pozajmljen, počeće pripreme sa Juventusom.

Slična situacija je bila i sa Bentankurom prošlog leta, iznenadio je Alegrija i ostao u klubu. Ako Pelegri to ne uspe, ići će na pozajmicu.

Juve želi i Lorenca Pelegrinija iz Rome, ali to će teško dobiti, no, dva najveća pojačanja bi trebalo da stignu iz Premijer lige.

Prvo je Emre Džan, transfer bi trebalo da bude objavljen 1. februara, Nemac neće produžiti ugovor sa Liverpulom, već je sve dogovorio i preseliće se u Torino na leto.

I drugo pojačanje je iz najjače lige na svetu, u pitanju je Mateo Darmijan, Junajted je odbio da ga pošalje u Romu na pozajmicu, ali je Juventus spreman da plati oko 25 miliona evra plus bonuse za italijanskog reprezentativca. Njega je Junajted Torinu platio deset, pa je jasno da će ga rado prodati i naći novog beka.

Juve dovodi Kaldaru i Spinacolu, odnosno vraća svoje igrače sa pozajmice, a otići će i Aleks Sandro, Lihštajner, verovatno i Asamoa, što će značiti potpunu promenu na bekovskim pozicijama. Očekuje i Barela iz Kaljarija, koji bi trebalo da stigne u paketu sa Severnokorejcem Hanom, o čemu smo već pisali, mladi reprezentativac Italije može da igra u veznom redu, ali i po desnoj strani.

Klub bi mogao da napusti i Markisio koji ima ponudu iz MLS lige, a dolaskom Džana postao bi prekobrojan. Takođe, neće biti mesta ni za Sturara...

Ostaje i da se sačeka odluka Bufona koji je spreman i vratiće se na gol protiv Kjeva, videćemo da li će se oprostiti narednog leta.

Dakle, Pelegri, Darmijan, Kaldara, Spinacola, Emre Džan, Barela i Han koji će negde na pozajmicu, to bi trebalo da bude novi Juventus, kao što i sami vidite, insistiraju da podmlade tim i to uglavnom italijanskim igračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading