Ramos nakon eliminacije od Leganesa: ZAŠTITIĆEMO ZIDANA, NIJE SRAMOTA ISPASTI!

Autor:

Sport

25.01.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten madridskog Reala Serhio Ramos izjavio je nakon šokantne eliminacije od Leganesa u Kupu kralja da će svi igrači stati uz trenera Zinedina Zidana, pošto nije sramota ispasti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramos: Niko ne želi promenu na klupi

Real igra veoma loše ove sezone, ispali su iz trke za titulu u Primeri, ispali su u četvrtfinalu Kupa kralja od Leganesa, a jedan od predvodnika tima Serhio Ramos kaže da to nije sramota i da zbog toga ne treba trener Zidan da plati ceh.

- Ne bih želeo promene u klubu. Sigurno da je eliminacija u ovoj rundi takmičenja neuspeh za nas i da postoje mnoga pitanja na koje moramo da odgovorimo, ali igrači će prvi stati u zaštitu Zidana. Nije sramota ispasti. Prolazimo kroz težak period, ali moramo ostati ujedinjeni - izjavio je Ramos za špansku Marku posle poraza Reala na domaćem terenu (1:2), iako je u prvom meču slavio (1:0). 

Real zaostaje čak 19 bodova za Barselonom, pa je sada jasno da će sav fokus usmeriti ka odbrani Lige šampiona. Inače "Kraljevski klub" će u osmini finala odmeriti snage sa jednim od favorita za osvajanje LŠ ove sezone, Pari Sen Žermenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading