U Humsku uskoro stiže novo pojačanje: ZDJELAR NA KORAK OD PARTIZANA!

Autor:

Sport

25.01.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dolaska Jurija Vakulka i Đorđa Ivanovića ove nedelje u redove Partizana, za očekivati je da crno-belu opremu uskoro zaduži još jedan igrač, koji bi ujedno bio i najzvučnije pojačanje aktuelnog prvaka Srbije ove zime.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zdjelar bi nakon nekoliko propalih pokušaja mogao da dođe u Partizan

Nakon odlaska Evertona Luiza i, vrlo verovatno, Marka Jevtovića iz Partizana, pozicija defanzivnog veziste biće najveća rana u timu Miroslava Đukića. Da ne bi došlo do nepredviđenih problema, uprava crno-belih ubrzano radi na dovođenju igrača.

Portal "HotSport" prenosi da bi fudbaler Olimpijakosa Saša Zdjelar mogao vrlo brzo da se preseli u Humsku, pošto su pregovori sa igračem i njegovim klubom u punom jeku. Dogovor je navodno blizu i klub iz Pireja je na korak do odluke da prihvati ponudu iz Beograda.

Ranije se pominjalo da bi Zdjelar mogao da dođe samo na pozajmicu u redove crno-belih, međutim situacija se sada preokrenula i poslednje informacije glase da bi naš nekadašnji mladi reprezentativac trebalo da potpiše ugovor na dve i po godine.

Vezista i crno -beli su već utanačili uslove, a ni kod novog trenera Garsije, Saša Zdjelar nije u prvom planu i rastanak je najbolja opcija za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading