FILIP STOJKOVIĆ JEDVA ČEKA DUEL SA "ORLOVIMA": Drago mi je što igramo sa Srbijom

Autor: Republika/cdm.me

Sport

25.01.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac Filip Stojković izjavio je da jedva čeka mečeve sa Srbijom u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković je standarni crnogorski reprezentativac

U sredu je žrebom odlučeno da Srbija, Crna Gora, Rumunija i Litvanija budu u istoj grupi Lige nacija

- Drago mi je što ćemo igrati sa Srbijom. Još važnije je da se radi o zvaničnim, a ne prijateljskim utakmicama. Siguran sam da će cela ekipa dati maksimum kako bi ostvarila dobre rezultate - rekao je Stojković za crnogorski portal cdm.me

On je istakao da dobro poznaje srpske fudbalere.

- Neće za mene biti taj meč emotivan, jer sam rođen u Srbiji. Reprezentativac sam Crne Gore i daću maksimum u toj utakmici. Verujem da će to uraditi i ostali fudbaleri. Srbiju odlično poznajemo. Mnogi od nas igramo sa reprezentativcima Srbije i tu neće biti nikakvih nepoznanica - dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Stojković je istakao da očekuje veliku podršku navijača na meču u Podgorici.

- Kada je atmosfera u pitanju nema sumnje da će pod Goricom biti fantastična. Uvek je prava kada igramo pred svojim navijačima i sigurno ćemo imati veliku podršku. U Srbiji generalno nije dobra atmosfera kada igra reprezentacija. Daleko je od one koju prave Delije na mečevima Crvene zvezde - naveo je on.

Pobednik grupe imaće priliku da se kroz plej-of plasira na Evropsko prvenstvo 2020.

- Grupa je jaka, ali verujem da možemo da osvojimo prvo mjesto. Rumune znamo iz prethodnih kvalifikacija kada smo ih pobedili u Podgorici, a remizirali na njihovom terenu - rekao je Stojković.

Stojković se sa Zvezdom priprema za prvi meč 1/16 finala Lige Evropa protiv CSKA.

- Spremamo se ozbiljno za mečeve sa CSKA. Ostala je cela ekipa iz prvog dela sezone na okupu. Uz to, doveli smo fantastičnog Bena. Čekamo sledeću sedmicu, kada ćemo znati hoćemo li moći da nastupimo pred navijačima zbog kazne UEFA. Kako god da bude, daćemo maksimum i verujem da možemo da napravimo još jedan podvig u Ligi Evrope - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading