ĐUKIĆ: Daćemo sve da pobedimo Plzenj

Autor:

Sport

26.01.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana, Miroslav Đukić, izjavio je da će njegovi igrači učiniti sve da eliminišu Viktoriju iz Plzenja, ali da život neće stati ukoliko se to ne desi.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Miroslav Đukić

- Svi smo svesni važnosti ovih utakmica, ali mislimo i na budućnost. Život se ne završava utakmicom sa Viktorijom, sve ćemo učiniti da pobedimo, ali Partizan mora da gleda na duže staze. Pokušavamo da oformimo mladu ekipu, da izgradimo stil igre i pritom beležimo dobre rezultate. Živimo od pobeda i spremamo se da na proleće to sprovedemo u delo - rekao je Đukić za "Sportski žurnal".

Viktorija je ove zime na pripremama odigrala dva meča i na oba primila po pet golova, po pet od Salcburga i Šangaja.

- To u pripremnom periodu ne znači ništa. Znate li da li su bili umorni, kako su trenirali, u kom su sastavu igrali. Viktorija je odlična ekipa i tako se za nju pripremamo. I da su pobeđivali sa po 5:0 gledali bismo ih kao dobre i ni tada ih se ne bismo plašili. Sami sebi smo najbitniji, poklanjam pažnju svojoj ekipi, hoću da dominiramo i vodimo glavnu reč - rekao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading