Portugalac puca na visoko: MURINJO NAJAVIO TRIPLU KRUNU U JUNAJTEDU!

Autor:

Sport

27.01.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je produžio ugovor sa Mančester junajtedom do 2020. godine, portugalski trener Žoze Murinjo najavio je napad na triplu krunu ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo: Obaveza za naš klub je osvajanje tri trofeja

Murinjo je 2016. godine stigao u Junajted, gde je osvojio u prvoj sezoni Liga Kup, Ligu Evrope, ali i Superkup Engleske, takozvani "Komjuniti Šild".

- Čast je i veliki ponos biti menadžer Mančester Junajteda. Zahvaljujem se vlasnicima i direktoru Vudvordu koji su osetili moj rad i posvećenost klubu i odluševljen sam što su u meni prepoznali pravog menadžera. Naš cilj je osvajanje tri trofeja po sezoni, to je svojevrsna obaveza za naš klub, ali i stvaranje uslova za uspešnu budnućost kluba - poručio je portugalski trener za klupsku televiziju.

Klub sa Old Trafoda zaostaje 12 bodova u engleskom prvenstvu u odnosu na lidera Mančester Siti, a u osmini finala Lige šampiona igraće protiv Bazela narednog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading