Milić zadovoljan pripremama Zvezde: VREME JE ZA GOLOVE!

Autor:

Sport

27.01.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Milić izjavio je da je prezadovoljan uslovima koje klub ima na drugom delu priprema za prolećni deo sezone u Antaliji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milić očekuje još datih golova na pripremama

- Vreme je odlično za treniranje, prija nam ovih 16 stepeni. Lep je ambijent za rad, uslovi u hotelu su odlični, teren je fantastičan. Atmosfera među igračima je uvek pozitivna, gde god da smo i koliko god naporno da radimo. Naša ekipa je sastavljena od izuzetno dobrih i pozitivnih momaka tako da uživamo u radu - rekao je Milić.

Zvezdino krilo nalazi se u vrlo dobroj formi, a to je potvrdio i pogotkom na poslednjem pripremnom meču pred polazak u Tursku protiv  BASK-a.

- Svaki gol je važan, nevezano od imena protivnika ili tipa utakmice. Dobra igra mnogo znači za samopouzdanje i drago mi je što je na početku priprema lopta ušla u mrežu, sigurno da će mi to biti podstrek za dalji rad.

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuju dve prijatljske utakmice, od 15 časova sa Suduvom iz Litvanije i od 18 sati sa Dinamom iz Bresta.

- Pre svega odlično radimo i treniramo i to se mora odraziti na igru. Svaku utakmicu, nebito da li je ona prijateljska, prvenstvena ili u Ligi Evrope, shvatamo maksimalno ozbiljno i pristupamo joj na isti način. Mislim da sutra ne bi trebalo da imamo poblema i da ćemo oba meča rešiti u svoju korist - poručio je Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading