Abramovič izgubio strpljenje sa Konteom, RUS VEĆ NAŠAO NOVOG TRENERA?

Sport

28.01.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski menadžer Antonio Konte definitivno broji poslednje dane na klupi Čelsija. Ljubimac navijača "Plavaca" neće otići zbog loših rezultata, već zbog dubokog neslaganja sa upravom i predsednikom Romanom Abramovičem.

RepublikaFoto: instagram.com/luisenrique_fcb
Enrikea čeka novi posao u Engleskoj

Novi trener mogao bi da bude promovisan već po prvim danima nakon završetka prvenstva, a engleski "Dejli mejl" javlja da je glavni kandidat da nasledi Kontea bivši trener Barselone Luis Enrike.

Navodno on nije jedini kandidat da preuzme Čelsi, pošto se pominje da Abramovič ozbiljno razmatra i Dijega Simeonea, odnosno Masimilijana Alegrija. Međutim, tas na vagi koji bi mogao da pretegne u korist Enrikea je to što je on slobodan, pa bi bio najjeftinije, a podjednako kvalitetno rešenje za mesto trenera.

Postoje naznake da bi Konte mogao ili da dobije otkaz ili da da ostavku već u maju, a navodi se da je njegova sudbina zapečaćena onim neuspevanjem da obuzda Dijega Kostu, najboljeg strelca, koji je napustio klub zbog nesporazuma s trenerom.

Konte je bio i vrlo grlat u kritikama na račun uprave zbog loše odrađena dva prelazna roka, pošto je Nemanja Matić letos prešao u Mančester junajted, a Italijan je za to krivio samo menadžment kluba, iako se on saglasio sa odlaskom Srbina nakon što je došao Bakajoko iz Monaka.

Situacija se nije smirila ni u januaru, pošto je u klub stigao samo Ros Barkli iz Evertona za 15 miliona funti, koji je svež izašao iz povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading