Real preseko: Sergej nam treba!

Autor:

Sport

29.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Driblinzi, asistencije i golovi koje Sergej Milinković-Savić iz nedelje u nedelju ko od šale niže u Seriji A naterali su i najveći svetski klub - Real Madrid, da stane u red za prvu zvezdu Lacija. Mančester junajted, Juventus, Pari Sen Žermen dobili su žestoku konkurenciju s obzirom na to da je kralj presekao: "Hoćemo Sergeja, i ne pitamo za cenu."

Sergej Milinkovi Savić

Madriđani su očajni u Primeri, nalaze se na za njih sramnoj četvrtoj poziciji i zaostaju čak 16 bodova za vodećom Barselonom, zbog čega je najavljen remont kompletnog tima na leto. Upravo su prvi pikovi aktuelnog prvaka Evrope Brazilac Nejmar iz PSŽ i ubojiti srpski reprezentativac koji je ove sezone u italijanskom šampionatu postigao sedam golova uz dve asistencije.

Real još nije izašao s konkretnom ponudom, ali je poruka Lacija odavno poznata nakon što je predsednik nebeskoplavih Klaudio Lotito rekao da Sergeja neće pustiti ni za 100.000.000 evra. Ostaje da se vidi na koju kartu bi "kralj" mogao da zaigra i da oduva konkurente da bi izdejstvovao potpis jednog od najboljih centralnih veznih igrača s ubojitim golgeterskim instinktom.

Nema sumnje da bi Modrić i Milinković-Savić bili verovatno najjači tandem na svetu kada je sredina terena u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading