Uprava Sitija ispunila želju Gvardioli: STIŽE BISER IZ BASKIJE!

Autor:

Sport

29.01.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti doveo je talentovanog Ajmerika Laporta iz Atletiko Bilbaa, nakon što su "Građani" platili otkupnu klauzulu za 70 miliona evra!

RepublikaFoto: twitter.com/City Watch
Laport će učvrstiti ionaku snažnu odbranu Sitija

Baskijski klub je potvrdio da je "jedan klub platio otkupnu klauzulu od 70 miliona", mada je svima jasno da je u pitanju Mančester siti.

Menadžer Pep Gvardiola je tražio ovog igrača još dok je predvodio Bajern, a sada je konačno uspeo da ispuni svoju dugogodišnju želju.

- Celoj familiji Atletika, želim da zahvalim za svu podršku koju ste mi pružali. Došao sam kao dečak, odrastao sam ovde kao osoba i sazreo kao fudbaler. Moj odlazak zbog većeg i novog izazova u karijeri ne želim da bude zbogom, jer znam da ćemo se opet videti. Napuštam unikatni klub, drugačiji od svih, i nikada vas neću zaboraviti - napisao je Laport u oproštajnom pismu.

Laport igra na poziciji štopera, a u klubu će mu konkurencija biti Stouns, Otamendi i Kompani, koga već duže vreme muče povrede.

Siti je tako ponovo oborio klupski rekord po ceni za jednog defanzivca, koji je do sada držao Džon Stouns.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading