Lalatović: Partizan ne mrzim, za Zvezdu navijam i volim je!

Autor:

Sport

29.01.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna poseta na drugoj utakmici Partizana na Kipru protiv Slovana iz Libereca (1:2). Crno-bele je sa tribina posmatrao stručni štam Čukaričkog koji se na istom ostrvu sprema za nastavak sezone. Trener Nenad Lalatović se srdačno pozdravio sa legendarnim kapitenom "parnog valjka" Sašom Ilićem, nekada ljutim rivalom na terenu, ali i Vladimirom Stojkovićem sa kojim je delio svlačionicu na "Marakani".

RepublikaFoto: Tanjug/JAROSLAV PAP
Nenad Lalatović
Foto: Srpski telegraf

- Ljudi me ponekad ne razumeju, pogrešno prenesu moje izjave. Ja Partizan ne mrzim, samo ne navijam za njega. Imam drage ljude u Partizanu, kao i igrače u mom timu koji su stasali u Humskoj. S druge strane, u Zvezdi sam ponikao, nju volim i za nju navijam. I jednima i drugima želim da prođu dalje u Ligi Evrope, da doguraju što dalje. Mislim da imaju šanse 50-50. Po igri i kvalitetu zaslužuju da prođu Plzenj i CSKA. U sve su boljoj formi, imaće valjda i malo sportske sreće – istakao je Lalatović.

RepublikaFoto: instagram.com/fkcukaricki
Nenad Lalatović

Trener Čukaričkog poveo je na Kipar, uz prvi tim, i omladice kako bi ih u svakom trenutku imao na oku i eventualno prekomandovao u A selekciju. U pogonu je i Ognjen Mudrinski koji se vraća posle teške povrede, pa je Lalatović uveren da će sve dobro funkcionisati kada se Čuka vrati na superligaške terene.

- Sistem sam pokupio od Šahtjora. Kada sam bio tamo oni su na pripreme vodili tri tima, a mi smo poveli dva. Imamo dobre uslove i verujem da ćemo se na treninzima i kontrolnim utakmicama dobro spremiti.

- Naša ambicija je da budemo među četiri tima na kraju sezone i izađemo u Evropu. Zvezda i Partizan su sigurni, a za preostala dva mesta borićemo se sa Radničim iz Niša, Vojvodinom, Napretkom, Voždovcem i Spartakom – rekao je strateg Brđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading