KRSTAJIĆ: Nije lako voditi reprezentaciju, velika odgovornost

Autor:

Sport

29.01.2018

17:17 >> 17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni odbor FSS je potvrdio odluku Stručnog odbora nacionalnog saveza i zvanično imenovao Mladena Krstajića u selektora Srbije, koji je svestan da mu neće biti lako na novom poslu.

RepublikaFoto: fss.rs
Mladen Krstajić
- Bez obzira na to šta i kako radite, nikad nije lako, a pogotovo kada vodite reprezentaciju svoje zemlje i imate tu odgovornost da radite sa najboljim igračima i da milioni ljudi gledaju u vas. Ne treba biti euforičan, mi smo napravili dobar posao do sada i treba ostati smiren tokom priprema za Rusiju. Imamo zvaničan termin za prijateljske mečeve u martu sa Marokom i Nigerijom, za maj i juni nismo još ništa definisali, ali u principu znamo šta nas čeka i bićemo spremni - kazao je Krstajić za Mondo.ba.

Krstajiću, koji je inače prvi čovek Radnika iz Bijeljinije, propalo je priznanje za fudbalskog radnika godine u Republici Srpskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading