ZAR JE DOTLE DOŠLO: Klop tvrdi da je meč skraćen zbog prenosa

Autor:

Sport

29.01.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Liverpulom je u utorak novi meč i gostovanje Hadersfildu, ali za Jirgena Klopa još uvek nije završen duel FA Kupa protiv Vest Bromvič Albiona. Nemac je rekao da je prvo poluvreme skraćeno po nalogu BT Sporta koji je prenosio meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Vest Bromvič Albion je slavio na Enfildu 3:2 i eliminisao Liverpul iz FA Kupa, a Jirgen Klop je na konferenciji pred meč sa Hadersfildom govorio ponovo o tom duelu.

Klop je objasnio da u prvom poluvremenu nije nadoknađeno onoliko vremena koliko je trebalo i da to nije dozvolio BT Sport, televizija koja je imala pravo prenosa meča na teritoriji Engleske.

Mnogo buke se podiglo oko primene VAR sistema na ovom duelu, a sudije Kreg Povson je nekoliko puta zaustavljao meč kako bi procenio sporne situacije.

- Koliko sam ja čuo, trebalo je da bude deset minuta nadoknade u prvom poluvremenu. Igralo se samo četiri. I čuo sam da su sa televizije rekli da nadoknada ne može da traje duže od četiri minuta. Nije moguće da skraćujete fudbalski meč zato što nakon njega imate nešto drugo što treba da emitujete. Nisam sigurno šte je emitovano posle, valjda neke vesti - rekao je Klop.

- Ako treba da se nadoknadi deset minuta, onda igraš deset minuta. Ne može neko da kaže da je to predugo - dodao je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading