BEKAM O SANČEZU: Iznenađen sam, ali mu želim sreću u Junajtedu

Autor:

Sport

30.01.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši engleski reprezentativac Dejvid Bekam izjavio je da je bio iznenadjen kada je video da je Aleksis Sančez prešao u Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bekam je u Majami osnovao fudbalski klub

- Još ne mogu da verujem da se to desilo. Bio je deo kluba koji je veliki kao Arsenal, a onda se kroz nekoliko sati seli severno do najvećeg kluba. Svi mu želimo sreću. Navijač sam Mančester junajteda, tako da sam uzbuđen što će neko takvog talenta nositi dres Mančestera -rekao je Bekam, koji je podržao Sančeza i poželeo mu sreću u novom klubu.

Čileanac je pre nekoliko dana stigao u Junajted iz Arsenala, a u suprotnom pravcu je otišao Henrik Mhitarijan.

Bekam je nahvalio i menadžera "crvenih đavola" Žozea Murinja.

- Naravno da je on pogodan za Mančester, jer je jedan od najboljih trenera. Svako će imati svoje mišljenje o njemu kao treneru i kao osobi. Ali da li je on prava osoba koja treba da vodi Mančester? Da, naravno da jeste - kazao je Bekam.

Bivši fudbaler Junajteda je rekao da je tim sa Old traforda stabilan klub.

- Aleks Ferguson, koliko je vremena on bio trener tima, zato smo bili uspešni. Imali smo stabilnost u klubu, i to je ono što nam treba i u buduće - dodao je Bekam.

Bekam je igrao od 1991. do 2003. za Junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading