(VIDEO) SITI PREDSTAVIO FRANCUZA: Laport najskuplji fudbaler Sitija

Autor:

Sport

30.01.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Mančester siti predstavio je novo pojačanje, Emerika Laporta, koji je stigao iz Atletik iz Bilbaa. Siti je novog igrača platio 65 miliona evra.

RepublikaFoto: Twitter
Laport je novi član Sitija

Laport (23) je tokom 2016. trebalo da pređe u Siti, ali je odustao pošto je mislio da nije dovoljno spreman. Francuz je sa "građanima" potpisao ugovor do 2023. godine.

- Radujem se saradnji sa trenerom Pepom Gvardiolom i pokušaću da pomognem klubu da ostvari uspeh. Mnogo mi znači poverenje koje mi je klub ukazao i jedva čekam da počnem - rekao je Laport.

Laport je drugi najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, posle Virdžila van Dajka, koji je za 85 miliona evra početkom januara iz Sautemptona prešao u Liverpul.

- Nikada neću zaboraviti mesto na kome sam postao bolji igrač i bolja osoba. Zbog toga ovo nije 'doviđenja', već 'vidimo se uskoro'. Čuvaću Atletik zauvek u srcu - naveo je Laport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading