Dejan Joveljić: GOBELJIĆ VULE VOLE DA SE ŠALE, u slobodno vreme uživam u bilijaru!

Autor:

Sport

30.01.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić otkrio je kako teku dani na pripremama tima u turskoj Antaliji. On je za klupsku televiziju pričao o odnosu sa ostalim saigračima, kao i kako voli da provodi slobodno vreme.

RepublikaFoto: Starsport
Joveljić uživa na pripremama sa prvim timom

Omladinci su iskoristili slobodan dan na pripremama kako bi otišli u teretanu.

- Bilo je odlično, mi nismo odmarali. Imali smo trening u teretani sa trenerom Vuletom i odlično je bilo, snašli smo se. Naporno jeste, ali je sve lakše jer se više radi s loptom tako da mi mlađi zajedno s onim starijim igračima to dobro podnosimo. Nema suvog trčanja, pa igrači to vole - kaže Joveljić koji kaže da ih od starijih niko ne "maltretira". 

- Ne maltretiraju nas, tu su Vujadin (Savić) i Žule (Filip Stojković) koji su prema nama 'vrh' kao i stariji igrači, (Nenad) Milijaš, Džin (Dušan Anđelković), svima stvarno hvala, lakše nam je uz njih. 

Upitan da li ima posebne zadatke za one mlađe poput Strahinje Erakovića, 18-godišnji Joveljić kaže da nema. 

- Eraković je sjajan momak, veliki zvezdaš i mislim da će ostaviti dubok trag - dodaje mladi napadač Zvezde koji koji napominje da je atmosfera u timu dobra i na terenu i van njega. 

- Gobelja, Žule i Vujadin se najviše šale definitivno - odgovara Joveljić na pitanje ko je u ekipi zadužen za dobro raspoloženje i atmosferu.

Za Zvezdu je dao više od 250 golova, neke levom, neke desnom nogom jer se koristi i jednom i drugom. Omiljeni su mu, kako kaže oni koje daje glavom. Kada ne igra fudbal i ne daje golove, bavi se jednim drugim sportom - bilijarom. 

- Volim da odem u sobu, ležim na krevetu i gledam televiziju, nemam neki poseban oporavak. Ima tu gejm centar pa odemo da igramo igrice, basket, bilijar. Bilijar obožavam da igram, kad sam u Beogradu, koristim slobodne trenutke za to. Ovde na pripremama pobeđujem saigrače - rekao je Joveljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading