Remi Zvezde u senci Boaćijeve povrede!

Autor:

Sport

31.01.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fubaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Sileksom 1:1 (0:0) u prijateljskom meču na pripremama u Beleku, a rezultat je ostao u senci povrede Ričmonda Boaćija

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde

Najpre je klub sa "Marakane" doveo u vodstvo Igor Filipović autogolom u 3. minutu, da bi izjednačio Dejan Blagojevic u 51. minutu.

Utakmicu je obeležila povreda napadača Ričmonda Boaćija, koji je u 18. minutu pao i zatražio izmenu, a umesto njega na terenu bio je Milan Pavkov.

Drami je doprineo i mladi štoper Strahinja Eraković, koji se takođe požalio na povredu. Možda je i mogao da nastavi, ali trener Vladan Milojević insistirao je, preventive radi, da štoper napusti igru. Od 75. minuta, pa do kraja, Zvezda je igrala sa deset fudbalera.

Šansu na ovom meču dobili su oni koji nisu igrali protiv Amkara (1:1).

Na terenu su se našli: 
Kahriman Gobeljić
Babić  Eraković
Hajdin Račić
Milijaš Srnić
Milić  Boaći
 Sa klupe su šansu dobili 
Nemanja Supić Luka Ilić
Dušan Anđelković Milan Pavkov

 Trebalo je ovo da bude lagana provera, ali umesto da izađu zadovoljni da terena, svi su zbog Boaćija bili smrknutih lica. Čeka se još definitivno potvrda o kakvoj proveri je reč.

Ovo vrlo lako može da znači da više nema zainteresovanih za transfer reprezentativca Gane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading