Smejao sam se FERGUSONU iako ga ništa nisam razumeo

Sport

01.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Nemanja Vidić istinska je legenda Mančester junajteda. Punih osam godina proveo je u slavnom engleskom klubu, a u tom periodu doživeo je mnogo dogodovština. U intervjuu za ostrvske medije otkrio je da je većina anegdota vezana za njegov odnos sa legendarnim trenerom Aleksom Fergusonom.

Nemanja Vidić sa Ser Aleksom Fergusonom

- Ima mnogo lepih uspomena sa Fergijem. Voleo je da se šali, ali kada je to radio sa svojim škotskim naglaskom, ništa ga nisam razumeo. Mislio sam da moram da se smejem kao i ostali, pa sam to i radio - prisetio se Vidić, a potom dodao:

- Njegovi kvaliteti su iskrenost i direktnost, pružao bi vam podršku i odgovornost. Tražio je stvari koje možeš da učiniš, ne one koje ne možeš!

RepublikaFoto: instagram.com/vidic_nemanja_15
Nemanja Vidić

Veruje Srbin da će i sadašnji trener Žoze Murinjo doneti mnogo trofeja "đavolima", baš kao Ferguson nekada.

- Mančester junajted uvek želi trofeje. Verujem da Žoze načinom na koji upravlja ekipom može mnogo toga da napravi. Prošle godine smo osvojili Ligu Evrope. Načinom na koji igramo ove sezone mislim da imamo priliku da se nadmećemo sa najboljima i u Ligi šampiona - zaključio je Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading